Hirdetés

I Am Alive - lesz többjátékos mód?

|

Egyre inkább kezdenek bebizonyosodni a pletykák, miszerint lesz többjátékos mód az I Am Alive-ban.

Hirdetés

Még decemberben feltünt egyes embereknek, hogy a Ubisoft "Lead Multiplayer Designer" pozícióra keres embert, azaz valaki olyan kell nekik, aki ért a többjátékos mód fejlesztéséhez. Akkor még nem merült fel az I Am Alive címe, ám most kicsit közelebb jutottunk.

Paul Robinson, aki az I Am Alive készítését felügyeli, közzétett egy ajánlatot LinkedIn profilján, amiben az áll, hogy aki ért a multiplayer játékmód készítéséhez, az dobjon neki egy üzenetet. Itt már konkrétan említve van a játék, szóval 90%-ig biztosak lehetünk benne, hogy nem maradunk többjátékos mód nélkül. A kérdés már csak az, hogy hogy fog ez kinézni? A többiekkel kell harcolnunk a túlélésért? Netán egymás ellen megyünk, hogy aki erős, az élelemhez és vízhez jusson, a gyengék pedig elbukjanak? mindenesetre remélhetőleg nem sokára, legkorábban idén nyáron kiderül.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)