Hirdetés

I Am Alive - Márciusban összedől a világ

|

Megjelenési dátumot kapott a misztikus I Am Alive. Márciusban számíthatunk az Ubisoft új üdvöskéjére.

Hirdetés

Szépen lassan csordogálnak a megjelenési dátumok. Igaz, ilyenkor az év elején, még könnyen vannak a fejlesztők, hiszen csak rámondják: még az idén. Aztán jön a tavasz, amikor az ember alszik állandóan, mert hát a hormonok ugye. Aztán nyáron meg pancsolni, és sörözni kell folyamatosan, és már itt is az év végi hajtás, amikor a ki kéne már adni ezt-azt. Ez persze csak rosszmájúskodás, de saját magamból kiindulva így nézhet ki az év kb mindenkinek. Hogy velük ilyesmi ne történjen, az Ubisoft eldöntötte, hogy játékai nagy részét inkább kidobja a nagy nyári dorbézolás előtt. Ennek értelmében tehát az idei március igen sűrű lesz, hiszen érkezik szépen sorban az I Am Alive, a Tom Clancy's H.A.W.X, és az EndWar, utóbbinak természetesen a PC verziója. Az I Am Alivee setében azért is érdekes a hír, mert bár az Ubisoft szerint ez egy sorozat első része kíván lenni,és céljuk egy erős franchise létrehozása, marketing eddig annyi volt, hogy a nevezetes Jade Raymond, aki annyira édesded, gömbölyded, és én annyira...khm, szóval, hogy ő nem vesz részt a marketingben. Na mindegy, hát nem a marketing csinál jó játékot, reméljük bejön az Ubi számítása, mert a játék egész jónak ígérkezik.

Jade Raymond - hát nem tündibündi?!

 

jade.jpg

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)