Hirdetés

I Am Alive - megérkezett az utolsó trailer

|

Ma jelenik meg az I Am Alive az Xbox Live Arcade-en, így most az utolsó videót tekinthetitek meg a játékból.

Hirdetés

Teljes értékű címből indult, majd sok huza-vona után végül digitálisan forgalmazott darabbá fogyott az I Am Alive, ami nem jelenti azt, hogy veszített volna élvezeti értékéből.

Így vagy úgy, de az Xbox 360 tulajdonosok mától tölthetik le a játék kipróbálható és teljes verzióját egyaránt, lévén minden Xbox Live Arcade-ra kiadott játék rendelkezik egy ingyenes, pár perc játékidőt kínáló triallel. Az I Am Alive-ot mi is leteszteltük, és szerintünk sem lett rossz, de túlzottan jó se, az animációk még az alábbi trailerben is furcsák (a játékról szóló tesztünket a februári GameStarban olvashatjátok). Sosem tudhatjuk, hogy mi és honnan leselkedik ránk, és mi történt azokkal, akik nem a katasztrófa következtében vesztették el életüket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)