Hirdetés

I Am Alive - Sorozat lesz, ha van érdeklődés

|

Az Ubisoft szeretné, ha a készülő I Am Alive egy erős franchise első része lenne, s ez a fogadtatástól függ.

Hirdetés

A nagy kiadók nem arról híresek, hogy egy sikeres játékhoz nem készítenek folytatást, így annyira nem meglepő, hogy az Ubisoft folytatni fogja az I Am Alive-ot, ha az elég népszerű lesz. Szeretnék a játékot (illetve a játékokat) a Prince of Persia és a Raving Rabbids mellett tudni sikerességben (és persze rókabőr lenyúzhatóságban, jegyzi meg a rosszmájú cikkíró). Az viszont egy érdekes kérdés, hogy milyen koncepció alapján fogják folytatni. I Am Alive: Paris, Budapest, Gotham City? Esetleg a természeti katasztrófák fognak váltakozni (csak várjátok ki a 12. részben a húsevő hangyák támadását)? Mindegy, reméljük jó játék lesz, a folytatásokról pedig ráérünk elmélkedni, ha bejelentik őket.

 

alive.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)