Hirdetés

I. EGRI GAMING DAYS AZ AGRIA PARK BEVÁSÁRLÓKÖZPONTBAN

|

Gyere el január 30-31-én az I. Egri Gaming Days rendezvényre, ahol összemérheted tudásodat Warcraft III, CS, GH és más érdekes játékokban.

Hirdetés

Gyere el január 30-31-én az I. Egri Gaming Days rendezvényre! Az eseménydús két nap alatt bemutatókon és versenyeken vehetsz részt, ahol összemérheted tudásodat Warcraft III, Counter Strike, Guitar Hero és más érdekes játékokban. A rendezvényt a Gamestar, PcWorld, SkinZone, Electro World, 576 KByte és a Compuda Számítástechnika támogatja. A számítógépes játékoknak az Agria Park Bevásárlóközpont ad otthont.

Hogy kedvenc játékaidon felül miért is érdemes még részt venned?

A Gaming Days első napja után a főszervezők egy hatalmas party-val várnak Téged!

A Gaming Days főszervezője az egri Városi Diáktanács, ami már 13 éve bonyolítja a város nagyobb ifjúsági rendezvényeit. A VDT-n belül működik egy másik szervezet, az EGC, azaz Eger Gamer's Club. Az EGC tervei között szerepel havonta egy-egy kisebb-nagyobb összejövetel megszervezése is.

Az egri Gaming Days szervezésének ötlete az Xbox és Pc világában mozgó srácok fejéből pattant ki, miután ellátogattak a Budapest Game Show-ra. Úgy gondolták, hogy Egerben is érdemes kipróbálni egy ilyen jellegű programot, és egy jól sikerült hétvége után talán sikerül évről-évre visszatérni az egri helyszínhez.

Látogass el Te is január 30-31-én Eger első Gaming Days rendezvényére, ahol a versenyjátékok nyertesei értékes ajándékokat nyernek! Merj és nyerj!

Jelentkezési szándékoddal és részletes információkért látogass el a www.agriapark.hu/gamer weboldalra!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)