Hirdetés

Saját randiszimulátort tervez piacra dobni a KFC

|

A játék elméletileg hasonlóképp működik, mint műfajbéli társai, csak a vállalat atyja, Sanders ezredes lesz a középpontban.

Hirdetés

Sokféle műfajú videojáték létezik, és akad néhány egészen elvont kategória is, amivel az egyszeri játékos nem igazán tud mit kezdeni. Ilyenek például a randiszimulátorok, amelyekbe hamarosan a világ egyik legnépszerűbb gyorsétterem-hálózata is belekóstol.

Hirdetés

A jelek szerint a Kentucky Fried Chicken, vagyis a KFC összeállt a Psyop nevű stúdióval, hogy közösen megalkossanak egy nagyon furcsa játékot. A jó hosszú nevű I Love You, Colonel Sanders! A Finger Lickin' Good Dating Simulator első ránézésre egy hagyományos randiszimulátornak tűnik, amiben a vállalat alapítóját, Harland Sanderst kell meghódítaniuk a játékosoknak. A játékban természetesen rengeteg sült csirke lesz, és valamilyen oknál fogva Sanders ezredes úgy néz ki, mintha csak egy japán rajzfilmből lépett volna elő.

A játék már fel is került a Steamre, de azt még nem tudni, hogy egészen pontosan mikor fog megjelenni. Illetve azt sem tudjuk, miért jutna eszébe bárkinek is KFC-s randiszimulátort csinálni, de annyi furcsaságot láttunk már eddig a videojáték-iparban, hogy meg sem lepődünk az ilyen ötleteken.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)