Hirdetés

I. Xbox Országos Tenisz Bajnokság - Csapj oda te is!

|

Augusztus 11-12-én kerül megrendezésre az I. Xbox Országos Tenisz Bajnokság, ami egybeköti a testedzést a felhőtlen szórakozással és nyereményekkel.

Hirdetés

Kortól és nemtől függetlenül bárki részt vehet az augusztus 11-12-én megrendezésre kerülő I. Xbox Országos Tenisz Bajnokságon, melyen nem kell mást tennünk, mint szórakozva bezsebelni néhány díjat és értékes élményekkel gazdagodva kimozogni a nyári lustaságot.

A nagyszabású eseményt Budapesten, a Folyondár Sport és Táncközpont/Nemzeti Edzésközpontban tartják meg, ahova érdemes ellátogatni augusztus 11-én, hiszen itt nevezhetjük magunkat az izgalmas versenyre egészen 11.30-ig. A rendezvényre 12 éves korig ingyenes a belépő, idősebbeknek pedig 2000 forintot kell költeniük rá. A szerencsések értékes Xbox nyereményekkel lehetnek gazdagabbak némi ügyesség segítségével, a Fődíj egy Xbox Kinect Set, míg a második és harmadik helyezett egy Kinect Sports Season 2 játékkal lesz gazdagabb.

A verseny mellett természetesen helyet kapnak egyéb szórakoztató programok is:

- Egész Napos gyerekprogramok
- Gyerek játszótér/Gyerek koncertek/Gyerek versenyek
- Möet Chandon Vip Bar
- Range Rover/Jaguar teszt
- Egész napos Barbecue
- Óriáskivetitős olimpiai közvetítés
- Tenisz Vásár 50-70 % kedvezménnyel
- 08.12 Tennis Finals Afterparty
- és további meglepetések

Várunk mindenkit sok szeretettel az I. Xbox Országos Tenisz Bajnokságon... győzzön a jobb, illetve az, aki többet gyakorolt!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)