Hirdetés

Ian Livingstone: Csak a legjobb játékok maradnak fenn!

|

Az Eidos egykori fejese szerint a jövőben csak a legjobb AAA-kategóriás konzol címek és a facebook játékai jelentik majd a kínálatot.

Hirdetés

Sir Ian Livingstone-t nagy becsben tartom, nem annyira az Eidosnál végzett munkájáért, hanem inkább a nyolcvanas években Steve Jackson (Lionhead) kollégájával együtt írt Fighting Fantasy lapozgatós könyvsorozat miatt, ami nálunk is hatalmas népszerűségnek örvendett a kilencvenes évek első felében. Kaland, Játék, Kockázat!... valaki?



Emberünk jelenleg a közösségi (gy.k.: facebook) játékokat Playdemic menedzsmentjének a tagja, s a napokban elárulta, hogy ő maga miként látja a játékipar jövőjét. Magától értetődő módon fényes sikert jósol a facebookon játszható címeknek, és meg van róla győződve, hogy ha a most még kezdetleges, inkább az anyukákat, mint a gyermekeiket lekötő alkotások mellett egyre igényesebb és színvonalasabb produktumok jelennek meg, akkor a casual réteg mellett a core, sőt hardcore csoportokat is meg lehet fogni.



Mindemellett az AAA-kategóriás konzoljátékok virágzását jósolja annyi csavarral, hogy szerinte csupán a legeslegjobb címeket fogják megvenni a vásárlók, hiszen minden másra ott lesz a facebook.
Ki ért egyet Livingstone úrral és ki nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)