Hirdetés

A játék, amiben arra vársz, hogy lebombázhasd a Szovjetuniót

|

Az ICBM azoknak állít emléket, akik a hidegháború alatt várták, hogy megkapják a parancsot, és ráuszíthassák a nukleáris fegyvereket az ellenfélre. És csak vártak, és vártak, és vártak...

Hirdetés

A háborús játékok többsége akcióval teli, de mint tudjuk, nemcsak a frontvonalban lévő katonák vívnak harcot. Néhányan például az unalommal küzdöttek, ha az ICBM-ben vázolt szituáció teljes mértékben a valóságot tükrözi.

1983-ban járunk, és egy Derek Evans nevű főhadnagy szerepében kell négy küldetésen keresztül... várni. Evans feladata ugyanis az, hogy amikor leszólnak neki, hogy bedughatja a kulcsot és megnyomhatja a gombot, ő lépjen, és megindítsa a rakétákat a Szovjetunió irányába. Napi nyolc órát kell várakoznia, de a játékban szerencsére egy perc egy másodpercnek felel meg. Nem lesz életetek legszórakoztatóbb játéka, de ha épp nem tudtok mást csinálni, innen ingyen letölthetitek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)