Hirdetés

Icewind Dale: Enhanced Edition - bejelentés és trailer

|

A Baldur's Gate első és második része után egy újabb régi nagynevű PC-s szerepjáték kap egy kis ráncfelvarrást.

Hirdetés

A Beamdog már egy ideje foglalkozik azzal, hogy valahogy megpróbálja egy kicsit visszahozni azt a mennyei fényt, ami egykor beragyogta a PC-s szerepjátékok rajongóit, és ha nem is volt éppen zökkenőktől vagy kritikáktól mentes az út, végül sikerült a kellő tisztelettel és odaadással felújítani a BioWare méltán híres Baldur's Gate játékait. Ennek tükrében logikus volt a lépés, hogy megkeressék a következő méltó nevet, ami a műfaj kedvelői számára mindenféleképpen az Icewind Dale.

Természetesen nem csak egy egyszerű grafikai csinosításról van szó, hiszen új varázslatok, fegyverek, tárgyak, karakterosztályok és egyéb finomságok bővítik a már jól ismert alapjátékot és annak megjelent kiegészítőit, ráadásul a PC és Mac játékosok együtt is játszhatják majd a többjátékos módot. Kikerült egyébként egy rövid lista is arról, hogy mire is számíthatunk:

- Hat kibővített quest, az eredeti játékból kivágott tartalmakkal
- 60 új tárgy
- a Heart of Winter és Trials of the Luremaster kiegészítők
- 31 új class és kit kombináció a Baldur's Gate 2: Enhanced Edition-ből és a félork, mint játszható faj
- 122 új varázslat, ami a Baldur's Gate: Enhanced Edition-ből került át
- Cross-platform többjátékos mód
- Egy új "sztori mód" nehézségi szint, amiben a játékosok végigjátszhatnák a történetet anélkül, hogy az kitennék magukat az eredeti játék könyörtelen nehézségének

Ebben a csomagban még nincs benne a játék második része, de ha a Baldur's Gate példáját követik, akkor előbb-utóbb elkerülhetetlen, hogy a folytatás is hasonló kezelésben részesüljön.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)