Hirdetés

Icewind Dale: Enhanced Edition - napokon belül újjászületik a csoda

|

A Black Isle Studios fejlesztette szerepjáték nemsokára új formában jelenik meg több platformra is.

Hirdetés

Az eredeti Icewind Dale (ami egyébként a Forgotten Realms világában játszódott) még 2000-ben jelent meg és azóta is sok RPG rajongó emlegeti a vele töltött varázslatos órákat. Miattuk, és az újgeneráció játékosaiért a Beamdog bejelentette, hogy megjelentetnek egy Enhanced Edition-t október 30-á PC-re, Mac-re, Android eszközökre, iPad-re és iPhone-ra.

A több spéci tartalom mellett ez a kiadás új eszközöket és játszható kasztokat is tartalmaz majd egy rakás új tárggyal, varázslattal, és az eredeti játékból kivágott küldetéssel. A felhasználói felületet is frissítették a fejlesztők, most már lehetőségünk lesz zoomolni, és az irányítás is egyszerűbb lesz a Quickloot lehetőséggel, és a többi apróbb finomítással.

A legjobb mégis az, hogy akár hat társunkkal is kalandozhatunk majd a cross-platform multiplayer módnak köszönhetően. Az asztali változatért 20 dollárt kell majd fizetnünk, a mobilos verzió pedig 10 dollárba kerül majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)