Hirdetés

Ilyen az új Doom első pályája az eredeti játékban

|

Az eredeti Doomot továbbra is nagyon sokan szeretik, várható volt, hogy idővel valaki a legújabb részt is visszaköltözteti az eredeti játékba.

Hirdetés

Minden aggodalom és kételkedés ellenére a legújabb Doom sikerrel állta a tősgyökeres rajongók próbáját, hiszen gyakorlatilag minden tekintetben rengeteg elismerést kapott (leszámítva a multiplayer részt, amit az id Software jelenleg is javítgat). A régi rajongókat olyan szinten megihlette, hogy azonnal elkezdték átültetni az új pályákat az eredeti játékba és most meg is nézhetitek, hogy milyen lett a végeredmény.

A YouTube egyik felhasználója, dbthanatos tette közzé ezt a videót, amin megnézhetjük a Doom 2016 első pályáját az eredeti Doom egyik source portján, a GZDoomban. Ránézésre elmondható, hogy gyakorlatilag minden benne van (természetesen ésszerű kereteken belül), ami az eredetiben is benne volt, habár azt hozzá kell tenni, hogy a zenét csak utólag vágta alá a készítő.

Dbthanatos elmondása szerint nem valószínű, hogy az egész játékot reprodukálni fogja a régi engine-ben, de néhány pályát biztosan megcsinál még az elkövetkező időszakban.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)