Hirdetés

id Software: Prioritást élvez a Rage és a Doom 4

|

Prioritást élveznek az id Software műhelyében készülő Rage és Doom 4 játékok, a grafikus motor licensz ügyletei csak másodlagosak.

Hirdetés

Todd Hollenshead számára nincsen fontosabb az id Software fejlesztőstúdiójában készülő játékoknál. Vállalati filozófiája megakadályozza abban, hogy licensz szerződés ellenében komoly pénzösszegekért minden potenciális vásárlónak továbbadja a Rage és Doom 4 szívéül szolgáló Tech 5 grafikus motort. A vezérigazgatói posztot betöltő Todd Hollenshead kijelentései valójában megegyeznek az id Software vállalati filozófiájával, elvégre határozatai kötelezően követendőek minden alkalmazott számára.

Ezen túllépve örömmel konstatálhatjuk, hogy a konzolokat is támogató grafikus motorral kapcsolatos üzleti manőverek másodlagos helyen szerepelnek a stúdió mindennapos életében. Elsődleges feladatuknak a korábban említett Rage és Doom 4 fejlesztési munkálatait tekintik. Hollenshead hozzátette, lehetőség szerint kevesebb, de minőségi produktumokat előállító fejlesztőknek engedélyezik a Tech 5 motor használatát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)