Hirdetés

id Software történések

|

Bejelentette Fred Nilsson, hogy kilép az id Software-től és visszamegy a DreamWorks Animation-höz, ahol korábban pl. a Shreken dolgozott. Mindenkit megnyugtatott, továbbra is megtalálható lesz Quake 3 multikban, valamint a QuakeConra is el fog menni. Rengeteg tapasztalatot szerzett a játékiparban, imádott az id csapatával dolgozni, de szíve mégis visszahúz az animációs filmek készítéséhez. Az első alkotás, amin dolgozni fog, az "Over the Hedge" címet viseli. Mindemellett meg kell még említeni, hogy megjelent a Doom III készítéséről és annak hátteréről szóló könyv, amit bárki megrendelhet az Amazonon, vagy a BN.com-on.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)