Hirdetés

#IDARB - februárban jön és ingyenes lesz az egyik legfurcsább labdajáték

|

Az Ocean Interactive multis őrülete már csak pár hónapnyira van tőlünk.

Hirdetés

Az #IDARB februárban érkezik és a Games with Gold szolgáltatásnak köszönhetően ingyenesen letölthető lesz majd minden Gold tagnak Xbox One-ra. A bejelentéshez egy Star Wars VII stílusú trailer is befutott.

Az #IDARB egy 2D-s multiplayer platformer, amiben fura, új labdajátékot kell majd játszanunk retro körítésben. A móka maximum 8 fővel játszható online, vagy a haverokkal egy gépen. Ez egy kifejezetten eSport címnek szánt játék, ahol a Twitchen keresztül bekapcsolódó nézők a chaten keresztül bele is avatkozhatnak az eseményekbe, például új akadályokat dobhatnak be a pályára.

Sajnos egyelőre úgy tűnik, hogy Xbox One exkluzív a dolog, de legalább a játék zenei anyagát letölthetjük majd bármire. Ez is valami.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)