Hirdetés

IDE mindenki!!! EZ a TUTI!

|

Emlékeztek még a korábban előkerült Warthog Jump nevezetű kis videóra? Tudjátok, amiben a Halo fizikai motorját ötvözték némi emberi hülyeséggel... :D Namármost adott ugyebár a még készülő Battlefield 1942, mely egy háborús játék. Hogy is lehetne egy ilyet feldobni? Nehezen. Ám mégis sikerült valakinek! Klikk ide, és készítsétek a rekeszizmokat (2,83MB)! Eminem kedvelők előnyben! :D Egyik videónak sincs különösebb értelme, de legalább móka az egész :D Ha ti is tudtok hasonló videókat, küldjétek el nekem a linket, és azonnal kihírezem! Update: Alig néhány perccel a hír megírása után, Mikrobi megáldott minket még néhány mókás múvival! Csekkoljátok a kommenteket itt!!!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)