Hirdetés

Ideje tisztázni a Diablo II: Resurrected cross-platform funkcióit

|

Ugyan nincs teljes összeborulás, de a Blizzard sem feledkezett meg az elmúlt években oly népszerűvé vált platformok közötti átjárhatóságról.

Hirdetés

A héten végre tényleg megjelenik a Diablo II: Resurrected, aminek eredetije annak idején egy PC-exkluzív cím volt. A napokban ez is változik majd, mikor a Blizzard klasszikusa a Nintendo Switchtől, a PlayStation 4-en át az Xbox Series X-ig mindenen játszhatóvá válik. 

Multiplatform megjelenéseknél mindig adott a kérdés, hogy vannak-e cross-platform funkciók, és ugyan a  Diablo II esetében a válasz egy egyértelmű igen, sajnos vannak dolgok, amikről le kell mondanunk.

Hirdetés

A Resurrected esetében ugyanis a cross-play kimarad, így nem fogunk tudni játszani a konzolos haverjainkkal PC-ről vagy a PlayStation 5-ös kalandozókkal az Xbox One X-ünkről. Szerencsére a cross-progression bekerült, így ha megvennénk a játékot több platformra is, akkor ott folytathatjuk majd a kalandot, ahol korábban, egy másik gépen abbahagytuk.

A cross-progression funkciók eléréséhez annyi feladatunk lesz, hogy összekössük a Battle.net fiókunkat az adott konzol online account rendszerével. Ezt megtehetjük majd a platformon belül is, de mindenkinek könnyebb lesz az élete, ha a kontrolleres pötyögés helyett a Battle.net vonatkozó oldalán kötitek össze a fiókjaitokat.

A Diablo II: Resurrected megjelenése 2021. szeptember 23-án lesz esedékes PC-re, Nintendo Switchre illetve Xbox és PlayStation konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)