Hirdetés

Ideje ünnepelni: komoly mérföldkövet értek el a Sea of Thieves játékosai

|

Jó sok legendás kalóz járja már a Rare és a Microsoft játékának virtuális vizeit.

Hirdetés

Talán nem fut olyan régóta, mint a CS:GO, és valószínűleg közel sem olyan népszerű, mint a Fortnite, de azért a Sea of Thieves továbbra is elég stabil helyet tudhat magáénak a Microsoft repertoárjában, és idén is határozottan érdemes lesz kalózkodni.

A Rare játékában sok mindennel elfoglalhatjuk magunkat, de az igazi sikerekre vágyó tengerészeknek jó eséllyel egyetlen cél lebeg a szemük előtt: legendává válni. Ez nem egyszerű feladat, ám úgy tűnik, az évek során szép számmal voltak azok, akiknek mégis sikerült elérniük ezt a mérföldkövet.

Hirdetés

Mielőtt rátérnénk a nagy szenzációra, következzen egy kis magyarázó. A Pirate Legend egy játékbeli cím a Sea of Thievesben, aminek megszerzéséhez bizony elég sokat kell gürizni, ugyanis az a feltétele, hogy legalább három Trading Company esetében elérjük az 50-es szintet. A komoly kihívást teljesítő kalózok viszont nem maradnak jutalom nélkül, ugyanis a megszerzett cím mellé begyűjthetnek egy adag egyéb jóságot, köztük egy menő öltözéket is.

A Sea of Thieves önjelölt tengerészei pedig nem is unatkoztak az elmúlt években, ugyanis kiderült, hogy a Pirate Legendek száma időközben átlépte az 1 milliót. A csodás mérföldkövet illik méltó módon megünnepelni, ezért április 5. és 11. között számos különlegesség vár a rajongókra. Megismerhetünk például érdekes statisztikákat a legendákkal kapcsolatban, lesz élő közvetítés és exkluzív videó is, valamint játékon belüli jutalmakra is számíthatunk. Ha pedig április 8. és 11. között beléptek, akkor egy spéci szemfedő ütheti a markotokat.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)