Hirdetés

Idén érkezik a Total War: Warhammer 3, itt az első trailer

|

Eljött az idő, hogy lezáruljon a Creative Assembly 2016-ban indult trilógiája.

Hirdetés

Eleve trilógiának szánta a Creative Assembly az első olyan Total War szériáját, ami nem történelmi kort dolgoz fel, hanem a Warhammer világán alapszik. Szerencsére a koncepció működött, a Total War: Warhammer sikeres lett, így a srácok bátran vághattak bele a további részek fejlesztésébe.

A második epizód egy évvel az első után, 2017 szeptemberében érkezett, viszont a harmadikra ennél jóval többet kellett várni. Most azonban megérkeztek az első infók, és azt is megerősítették, hogy 2021-re tervezik a Total War: Warhammer III kiadását. 

Hirdetés

A játékban számos új faj és karakter megjelenik, így számíthatunk Kislev és Cathay seregei, valamint a Káosz számos frakciója, Khorne, Nurgle, Slaanesh és Tzeentch felbukkanására. A kampány során megmenthetünk egy haldokló istenséget, vagy kihasználhatjuk erejét, és a széria legnagyobb játékterén barangolhatunk.

A Total War: Warhammer III Steamen, az Epic Games Store-ban, a boltokban, vagy közvetlenül a fejlesztőktől lesz megvásárolható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)