Hirdetés

Idén jön a Life is Strange: True Colors, készül a Life is Strange Remastered is

|

Teljesen új főhős áll majd a Life is Strange sorozat következő részének középpontjában.

Hirdetés

A 2015-ös hatalmas sikert aratott, milliók szerették meg a lányok néhol hétköznapi, néhol egészen különleges kalandjait. A második rész már nem teljesített olyan jól, de a Square Enix nem akarta elengedni a sorozatot.

Ma bemutatkozott a Life is Strange: True Colors, amit nem a Dontnod Entertainment, hanem a Before the Stormot is jegyző Deck Nine fejleszt. A főszereplője Alex Chen lesz, aki képes megélni, magába szívni, valamint manipulálni mások erős érzéseit, és színes aurák formájában látja azokat. Erejét sokáig elnyomta, de amikor bátyja egy "balesetben" meghal, használnia kell, hogy rátaláljon az igazságra.

Hirdetés

A játék szeptember 10-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series gépekre és Google Stadiára. Arról nincs infó, hogy epizódokra bontják-e, és ha igen, mennyire szedik szét.

Jön továbbá a Life is Strange Remastered, illetve a Before the Storm felújított változata, de még nem tudni, mikor. Javul a látvány, a karakterek animációi, illetve faragnak a fejtörőkön és a fényeken is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)