Hirdetés

Idén karácsonykor felújítva tér vissza a Scott Pilgrim játék

|

Az Xbox 360-as korszak egyik legjobb 2D-s beat'em upja volt a Scott Pilgrim képregényekre épülő móka, ami hamarosan modern platformokra költözik.

Hirdetés

A mai napig emlékszem a Scott Pilgrim vs. The World: The Game soundtrackjének minden egyes darabjára. A kedvenc képregényeink egyikének videojátékos feldolgozása minden szempontból hozta, amit elvártunk tőle, így abszolút megérdemli a jelenlegi generációs portolást. Sokat nem is kell várnunk a megjelenésére: még idén, az ünnepek környékén be fog futni.

Hirdetés

Bryan Lee O'Malley ikonikus sorozatának főszereplője, Scott Pilgrim összejön Ramona Flowersszel, akiről kiderül, hogy van 6 gonosz expasija, akik minden áron megpróbálják majd kinyuvasztani az új fiút. A sztori tökéletes alapot adott egy jó kis akciójátékhoz, amit a Ubisoft Montreal 2010-ben hibátlanul le is szállított. Alig várjuk, hogy újrajátszhassuk.

A  Scott Pilgrim vs. The World: The Game - Complete Edition megjelenése 2020. karácsonya környékén várható PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és Google Stadiára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)