Hirdetés

Idén két F1-es játékot kaphatnak a rajongók

|

A Froniter Developments már a nyáron meglepi a száguldó cirkusz követőit egy menedzserjátékkal.

Hirdetés

A Codemasters egyelőre még homályban tart minket a F1 2022 kapcsán, így csupán a bennfentesek információira tudunk hagyatkozni (így tudtuk meg például azt is, hogy kimaradhat belőle a sztorimód), viszont az Elite: Dangerous, a Zoo Tycoon, a Planet Coaster és a Jurassic World Evolution játékok fejlesztőcsapata, a Frontier Developments nem ennyire titokzatos. A stúdió bejelentette, hogy már a nyár folyamán bemutatkozik következő játéka, amely bizony a F1 világába kalauzol el minket. 

Az F1 Manager 2022 azt fogja kínálni, amit a neve is ígér: egy általunk menedzselt csapatot repíthetünk a sportág csúcsára, mindezt a teljes 2022-es felhozatallal, természetesen hivatalos licenccel.

Hirdetés

Újfent egy felfelé ívelő karriert kell összehoznunk, miközben a konstruktőri csapatunkat a főhadiszállásról irányítjuk, és az istállónk vezetőjeként odafigyelünk minden részletre (mint a sztárpilóták és a munkatársak teljesítménye, a pénzügyek, a rivális csapatok felderítése vagy éppen a versenyautók fejlesztése). Nagy hangsúly lesz a stratégia megalkotásán és megfelelő végrehajtásán (boxutca, gumiválasztás és hasonlók), azonban az olyan dinamikus versenyesemények, mint az időjárás és az ingadozó pályakörülmények komolyan befolyásolják majd a futamok kimenetelét. 

Az F1 Manager 2022 a tervek szerint nyáron fog megérkezni PC-re (Steam, Epic Games Store), PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)