Hirdetés

Idén már tényleg lezárul az Assassin's Creed Valhalla, és bejelentik a következő részt

|

De addig is új tartalmakat kap a Valhalla, először egy új játékmód érkezik, amit később a történet utolsó fejezete követ.

Hirdetés

Idén novemberben lesz 15 éve, hogy megjelent az Assassin's Creed. A Ubisoft Montreal nyitott világot, parkour-mozgáskultúrát, valamint sci-fi alapokra helyezett alternatív történelmi kalandokat felvonultató orgyilkos-szimulátora távolról sem volt tökéletes, de megalapozott egy máig roppant népszerű franchise-nak, amely e pillanatban alighanem a kiadó legértékesebbje mind közül. Ebből az apropóból a Ubisoft úgy döntött, hogy az év hátralevő részében ünnepelni fog, és ebből bennünket, játékosokat sem hagy ki.

Hirdetés

Az első Assassin's Creed Celebration livestream során nemcsak azt tudhattuk meg, hogy a PC után a többi platformon is elérhetővé válik az Assassin's Creed Valhalla önálló Discovery Tour módja, hanem hogy a vikinges kaland további, hangsúlyozottan ingyenes tartalmakat kap, mielőtt idén végérvényesen lezárulna. Készülhetünk fesztiválokra, kihívásokra, friss lootra, felfedezésre váró sírkamrákra, és mindenekelőtt a már nyáron érkező The Forgotten Saga névre keresztelt rogue-lite játékmódra, amelyben ismét felkeressük Niflheimet csak azért, hogy újra és újra meghaljunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Végezetül a Valhalla sztoriját is lezárja a Ubisoft Montreal egy DLC-vel, amelyről csupán annyit tudunk e pillanatban, hogy szintén ingyenes lesz. Két év után pedig Eivor átadja a helyét egy új hősnek, ugyanis már szeptemberben leleplezik a következő Assassin's Creedet, amely a pletykák szerint egy kisebb lélegzetű, lopakodásra kihegyezett kaland lesz, Basim karakterével a főszerepben.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)