Hirdetés

Idén már valószínűleg nem játszhatunk a Saints Row 5-tel

|

A hivatalosan még be sem jelentett játék megjelenése el lett csúsztatva, de talán még jobban is jártunk így.

Hirdetés

A sorozat egyelőre Saints Row 5-ként emlegetett folytatása késni látszik, ha az Embracer Group által közzétett tájékoztatóban leírtak tényleg arra vonatkoznak. A játék neve nem lett konkrétan említve, de mivel jelenleg ez a Deep Silver egyik legfontosabb projektje, adja magát a dolog.

Hirdetés

Az Embracer Group a Deep Silver és a THQ Nordic anyavállalata, melynek két AAA játéka valamikor a 2021. április 1. és a 2022. március 31. közé eső üzleti évben fog megjelenni. A két elhalasztott játék nevét nem említették, viszont nem szerepelt a Saints Row az aktuális pénzügyi évben megjelenő játékok listáján sem,  így logikus a következtetés.

"A következő üzleti évre nézve természetes növekedést várunk, amit az elkészült játékaink értékbeli fejlődése fog elősegíteni. Ennek részese lesz a Metro Exodus óta érkező első AAA megjelenésünk is. Ettől az évtől kezdve minden évben számolunk egy AAA megjelenéssel."

Jelenleg nincs semmilyen hivatalos információ a Saints Row 5-ről, de az idei évre várható a bemutatója. Ti mit vártok tőle?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)