Hirdetés

Idén még biztosan nem kapcsolják le az Xbox 360 szervereit

|

Korábban sok helyen felröppent a hír, mely szerint 2016 novemberében lelövik az Xbox 360 szervereit. Phil Spencer most elég konkrét választ adott ezekre a felvetésekre.

Hirdetés

Egyszer biztosan le fogják kapcsolni az Xbox 360 szervereit, ez elkerülhetetlen. Viszont Phil Spencer legutóbbi Twitteren adott válasza alapján ez bizony még nem a napokban fog megtörténni.

Az eredeti Xbox 2001 novemberében jelent meg, a hozzá tartozó szervereket pedig egészen pontosan 2010 áprilisában lőtték le, vagyis közel egy évtizedig futottak. Az Xbox 360 ugyebár 2005 novemberében indult el hódító útjára, így túl van már tizedik születésnapján. Szerverei pedig még mindig élnek és virulnak. 

Yusuf Mehdi, a Microsoft marketinges fejese még 2013-ban nyilatkozta, hogy az elkövetkező három évben még biztosan támogatni fogják ezt a hihetetlenül sikeres konzolt. Nos, a három év letelt, nem csoda hát, hogy elindultak a spekulációk.

Az interneten sok helyen futhattatok bele, a 2016 novemberi dátumba, mint a 360-as szerverek lekapcsolásának időpontjába. A Twitteren tettél fel Phil Spencernek most a kérdést, valós-e ez a pletyka. Íme a válasz:

Most tehát megnyugodhatunk, idén még biztosan élesek maradnak az Xbox 360-as szerverek, nem régiben Yusuf Mehdi azt is mondta, hogy ebben az évben még 100 játék jelenik meg az előző generációs Microsoft konzolra. Ideje azonban felkészítenünk magunkat arra, hogy örökké nem támogathatja a cég az előző generációt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)