Hirdetés

Idén megjelenhet a Skate 4, a felhasználói tartalmak lesznek a középpontban

|

Nem is akármilyen életjelet adott magáról a Skate 4.

Hirdetés

A 2010-ben megjelent Skate 3 nem csak a debütálásakor ütött nagyot, de évekkel később egy második virágkor is ráköszöntött, amikor PewDiePie vezetésével több videós is felkapta, így annyi fogyott belőle, hogy az EA-nek újra kellett gyártania. Ezért is volt érthetetlen, hogy miért totojázik a kiadó a folytatás elkészítésével, aztán 2020 nyarán végre megkaptuk a hivatalos bejelentést a Skate 4 néven emlegetett projektről.

Azóta sajnos szűkmarkúan mérik az infókat, a legutóbbi komolyabb fejleményt tavaly jegyeztük, amikor a fejlesztő Full Circle egy videóban biztosította a rajongókat, hogy továbbra is készül a játék. Most viszont ismét jó hírrel szolgálhatunk, amit maga az EA vezérigazgatója szállított.

Hirdetés

A részvényeseknek tartott legutóbbi pénzügyi beszámolón ugyanis Andrew Wilson közölte, hogy az új Skate-játék "hamarosan" megérkezik, középpontjában a felhasználók által generált tartalmakkal. A beszélgetés vonatkozó részében Wilson azt fejtegette, hogy nincsenek meglepve a játékipar növekedésén, amit szerintük a közösségi részéről gyártott kontent hajt, ezért az ilyen tartalmak nagy szerepet játszanak a szárnyaik alá tartozó Simsben, a FIFA-ban, a Madden Ultimate Teamben és a hamarosan érkező Skate-ben is.

"Ez a felhasználók által generált tartalom valójában csak egy kiterjesztése annak a társadalmi interakciónak, amit a barátaimmal a szórakozás során és körülötte élhetek át. Úgy gondolom, hogy ez nagyon fontos része lesz a jövőnknek."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mindezekből azt szűrhetjük le, hogy a Skate régen várt folytatása valószínűleg még az idén befut, az EA pedig igyekszik majd meglovagolni azt az online közösségi kultuszt, ami a Let's play-videók miatt alakult ki az előd körül. Az utóbbi akár nagyon rosszul is elsülhet, de ha a készítőknek sikerül rátapintaniuk, hogy mitől olyan időtálló a Skate 3, akkor még egy újabb nagy durranás is összejöhet a dologból. Erre pedig jó esély van, mivel a Full Circle csapatában az előző rész kreatív tervezői is ott serénykednek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)