Hirdetés

Idén minden eddiginél mélyebben részesei lehetünk a The Game Awardsnak

|

Ha a Twitch és YouTube chat már nem nyújt elég élményt, így még jobban beleélhetjük magunkat.

Hirdetés

A héten rendezik meg a 2021-es The Game Awardst, ahol nem csak az év legjobb játékait választják meg, számos fejlesztő és kiadó is részt vesz majd előadóként és rengeteg készülő projektről árulnak el részleteket, sőt, a hírek szerint a bemutatón helyt kapó játékok körülbelül fele teljesen új bejelentés lesz.

Ha ez magában valakinek nem lenne elég indok arra, hogy figyelemmel kövesse az eseményeket, a műsor se lesz rossz, többek között például Sting is fellép majd egy rendkívül népszerű, a Netflixen futó sorozat zenéjével.

Hirdetés

Az élményt tovább növeli, hogy az idei évtől nem csak szigorúan külsős szemlélőként lehetünk ott az eseményen. A The Game Awards szervezői egy különleges élménnyel várják az otthonról becsatlakozókat, amit a Core névre hallgató platform segítségével, az Axial Tilten belül valósítanak meg.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Ennek lényege, hogy egyszerű szemlélőként a vörös szőnyegen is felvonulhatunk majd, továbbá különféle felületekkel léphetünk interakcióba, végül pedig egy bulit is tartanak a készítők által "metaverzumként" aposztrofált világban, ahol egy egyelőre meg nem nevezett DJ biztosítja majd a hangulatot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)