Hirdetés

Idén sem engedik el a Ghost Recon Breakpointot, nagy frissítések jönnek

|

A Ubisoft nagyon szeretné 2019-es játékát élvezhetővé tenni, 2021-ben is aktívan ügyködik majd ezért.

Hirdetés

Az eredetileg középszerűre és önismétlőre sikerült, de később frissítésekkel jobbá tett Ghost Recon Wildlands után azt gondoltuk, a Breakpoint jobb lesz, viszont 2019 októberében sajnos egy sokkal gyengébb, kidolgozatlanabb és unalmasabb játékot adott nekünk a Ubisoft. Azóta több nagy frissítés is érkezett, ami élvezetesebbé tette a kalandot, és talán 2021-ben eljut oda, hogy valóban szórakoztatóvá válik.

Tavasszal érkezik a Title Update 4.0.0, ami fejleszti a gépi társakat, a fejlődési rendszert, új testreszabási lehetőségeket hoz, és számos olyan funkciót beépít, amit a közösség kért. Társaink XP-vel fejlődnek, új passzív és aktív képességeik nyílnak meg, és exkluzív jutalmakat is szerezhetünk kimondottan ehhez kapcsolódó questek teljesítésével.

Hirdetés

Őszre várható a Title Update 4.1.0, ami az eddigi egyik legnagyobb Operation lesz, de még semmit nem tudni róla. Közben valamikor elstartol egy Tomb Raider crossover esemény is, ünnepelve a franchise 25. évfordulóját.

Játszottatok mostanában a Breakpointtal? Szerintetek milyen most az élmény?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)