Hirdetés

Idén sem jelenik meg a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, kirúgták a fejlesztőket

|

Tovább kellett csúsztatni a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 megjelenését, leállították az előrendeléseket.

Hirdetés

Végtelenül szomorú az, ami a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2-vel történik, pedig temérdek World of Darkness-rajongó várja már a játékot, melynek eredetileg 2020 márciusában kellett volna megérkeznie. A megjelenést először 2019 októberében halasztották el, majd 2020 augusztusában újra a halasztás mellett döntöttek. Időközben kulcsfontosságú szakembereket veszített el a fejlesztőgárda, kirúgások és felmondások ritkították a csapatot. A játékot kiadó Paradox Interactive vezérigazgatója sem nyilatkozott biztatóan, most pedig megérkezett a hivatalos bejelentés. 

A kiadó határozatlan ideig elhalasztotta a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 megjelenését (ezt aktuális pénzügyi jelentésükben közölték), ami 2021 folyamán már biztosan nem fog elkészülni. Ezzel párhuzamosan teljesen felfüggesztették az előrendelési lehetőségeket, illetve kirúgták az egész fejlesztőcsapatot.

Hirdetés

Mostantól nem a Hardsuit Labs felel a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2-ért, a játékot egy teljesen új gárda fogja befejezni. Egyelőre nem nevezték meg az új fejlesztőket, a kiadó illetékesei annyit mondtak csak el, hogy egy nagyon nehéz döntést kellett most meghozniuk, de a játék érdekében nem volt más választásuk. 

Sok ígéretes játék kapcsán olvashattunk már a múltban nehézkes, lassú és akadozó fejlesztésről, illetve számos egymást követő halasztásról, de az egészen ritka, hogy a kiadó a teljes fejlesztőcsapatnak búcsút intsen. A Bloodlines 2 esetében viszont most pontosan ez történt, így pedig tippelni is felesleges arra, hogy ténylegesen mikor készülhet majd el a játék. Nem a közeljövőben, annyi bizonyos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)