Hirdetés

Idén újabb Batman játék jöhet

|

Ha hihetünk a Warner kiszivárgott befektetői felhívásának, akkor 2013 sem múlik el Batman játék nélkül.

Hirdetés

A 2011-ben debütált Batman: Arkham City nem csupán újabb szintre emelte a Batman: Arkham Asylum élvezeti faktorát, de a pénztáraknál is remekelt. Majd jött Joker és megköszönte a 2011-es VGA-n a legjobb karakternek járó díjat és egyúttal elhintette a „Batman:  Arkham World” nevet, amivel igazi lavinát indított el a rajongók és újságírók között. A Warner és a Rocksteady akkor rögtön cáfolta a híreszteléseket, ám idén, január elején már néhány igencsak beszédes domain nevet (például Batman: Arkham Universe) jegyeztetett be a kiadó, ez tovább izgatta a népet.

A Warner legfrissebb befektetői felhívásának lejegyzéséből kiderül, hogy 2013 meglepetést tartogat majd a Batman Arkham címek kedvelőinek. A Time Warner (többek között a Warner Bros. anyavállalata) vezetője, John K. Martin kijelentette, hogy ebben az évben számolnunk kell egy igen erős játékkal, amely a Batman Arkham franchise következő fejezete lesz. Martin hozzátette, hogy mindent összevetve nagyon erős évnek ígérkezik az idei. A VG247 időközben kiderítette, hogy nem a Rocksteady Studios fejleszti a Batman Arkham franchise következő részét, kapcsolatba is léptek a kiadóval, hogy tisztázzák a kiszivárgott információkat. Hamarosan további fejlemények várhatóak, beszámolunk majd róluk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)