Hirdetés

Idén végre kipróbálhatjuk a Baldur's Gate, a Diablo és a Dark Souls szerelemgyermekét

|

Egyszerre lő mindhárom széria célközönségére az Alaloth: Champions of the Four Kingdoms.

Hirdetés

Még 2019-ben leplezte le a Gamera Interactive a történetmesélést gyors akcióval és ügyességet igénylő játékmenettel ötvöző alkotását, amelynek a szükségesnél jobban túlbonyolított Alaloth: Champions of the Four Kingdoms címet adta. A csapat első körben 2020-as premierrel számolt, de némileg alábecsülte a befejezéséhez szükséges időt.

Erről az immár kétéves csúszás mellett az is árulkodik, hogy még mindig csak annyira sikerült összerakni a játékot, hogy korai hozzáférésben útnak indíthassák. Erre június 30-án kerítenek sort, preferencia szerint lecsaphatunk rá a Steamen vagy a GOG-on.

Hirdetés

Arra külön felhívta a Gamera a figyelmet, hogy az Alaloth félkész állapotban toppan a nyilvánosság elé, azaz még ráfér némi törődés a balanszra, a küldetésekre és a szinkronra is. Emellett megeshet, hogy a frissítések miatt a korábbi mentett állások használhatatlanná válnak (az ilyesmi amúgy nem szokatlan, aki megjelenés előtt nyúzza például a Baldur's Gate 3-at, már hozzászokhatott. Továbbá értelemszerűen akadnak még kigyomlálásra váró bugok és glitchek.

Előreláthatóan körülbelül 12 hónapig tart majd a korai hozzáféréses periódus, az ára (amit még nem ismerünk) ezt követően sem lesz magasabb.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)