Hirdetés

Idő előtt jutott el játékosokhoz a Resident Evil 4 remake, tele a net spoilerekkel

|

Egy 2005-ben megjelent játék remake-jénél persze gondolhatnánk, hogy ez nem sokat jelent, de a valóság mást mutat.

Hirdetés

Március 24-éig kell várnunk, hogy újraélhessük Leon és társai spanyolországi kalandját a Resident Evil 4 remake-jében, jelenleg a Chainsaw Demóval enyhíthetjük a várakozás terhét, ami ráadásul egy titkos, nehezített módot is tartalmaz.

Vannak, akik már a teljes változathoz is hozzájutottak, mint arra az időnként szivárogtató, most viszont inkább csak mindenkit figyelmeztető Dusk Golem rámutatott. Twitteren arra hívta fel a figyelmet, hogy itt-ott felbukkannak jelenetek a játékból, amik erősen spoileresek, így a hátralévő néhány napban érdemes lehet kerülni a fórumokat és minden olyan felületet, ahol ezek a videók kérés nélkül ugorhatnak az arcunkba.

Hirdetés

Azon játékoknál, amiket nagy várakozás övez, előfordul ilyen, és gondolhatnánk, hogy a 2005-ös eredeti miatt már mindent tudunk a sztoriról, amit tudni lehet, viszont egyfelől könnyen előfordulhat, hogy a Capcom megváltoztatott dolgokat a cselekményben, másrészt pedig sokan vannak, akik az eredetivel nem játszottak, de most, 18 év elteltével belevetnék magukat az újba. Ha esetleg ti is találkoztok spoilerekkel, lehetőleg ne osszátok azokat tovább.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)