Hirdetés

Idő előtt kiderülhetett az Assassin's Creed Mirage megjelenési dátuma

|

Megbízható helyről érkezett a szivárgás - ha várjátok már az Assassin's Creed Mirage-t, írjátok fel ezt a napot!

Hirdetés

Néhány hét múlva más kiadók mellett a Ubisoft is elárulja, milyen játékokat hoz nekünk a közeljövőben, és talán azt is megtudjuk, mikor érkezik az Avatar: Frontiers of Pandora, a The Crew Motorfest, a The Division Heartland, meg, nos, a Skull & Bones.

Talán még ezeknél is izgalmasabb ugyanakkor az Assassin's Creed sorozat következő része, a Mirage, ami a nagy szabású, rengeteg tartalommal megpakolt, ám épp emiatt fárasztó Origins, Odyssey, Valhalla hármas után egy irányítottabb, klasszikusabb élményt kíván adni.

Hirdetés

A Ubisoft nem nagyon mutogatta a bejelentése óta, nem számítottunk arra, hogy tavasszal kiadják, de bármikor örültünk volna néhány új infónak, és persze egy megjelenési dátumnak. Ez utóbbit most kaphattuk meg: egy japán felhasználó az Amazon Japan, a Yodobashi, illetve a Biccamera, három videojáték-viszonteladó oldalán is ránézett a Mirage adatlapjára, és mindenhol szerepel az október 12-ei megjelenési dátum. A helyi szakértők szerint a japánok nem szoktak placeholdereket használni, akkor adnak meg dátumot, ha megbízható forrásból (a kiadótól vagy forgalmazótól) kapják meg azt.

Nem lehetetlen, hogy a mai PlayStation Showcase során megtörténik a bejelentés, de legkésőbb a június 12-ei Ubisoft Forwardon biztosan. Várjuk szeretettel.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)