Hirdetés

Emlékszel az Időrégész című játékra? Most a böngésződben játszhatod!

|

Rátkai István C64-es klasszikus szöveges kalandjátéka, az Időrégész már böngészőben is játszható. Kötelező kipróbálni!

Hirdetés

Ha esetleg valaki soha nem hallott még az Időrégészről, Rátkai Istvánról vagy annak további C64-es szöveges kalandjátékairól, akkor a továbbolvasás előtt mindenképpen áldozzon egy kis időt Stöki kolléga korábbi posztjára, amelyben informálódhat. Higgyétek el, megéri! 

Ami pedig az Időrégészt illeti, Stökiék ujjongva jelentették, hogy egy 35 éves banki programozó, bizonyos Érdi Gergő időt és energiát nem sajnálva visszafejtette a játék kódját a Vice emulátort használva és az Inform 6 programnyelven elkészítette a klasszikust az átlagfelhasználó számára is fogyasztható formába (beleértve egy kis bugjavítást is). 

A projektről Gergő posztjában olvashattok bővebben, ide kattintva pedig a letölthető és weben játszható verziókat találjátok. Ha valaki esetleg elakadna, még végigjátszást is talál hozzá. Köszönjük Gergő munkáját, itt most sok korosabb GameStar arc morzsolja örömkönnyeit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)