Hirdetés

Időutazás Wii-vel

|

Ha már gondoltatok vissza nosztalgiával a régi szép Nintendo 64-es időkre,akkor a Cruisin' USA Wii remake-je nektek való

Hirdetés

A játék készítői ugyanis csendesen elsiklottak afelett, hogy a N64 fénykora óta már eltelt 10 év, és készítettek egy olyan programot, ami annyira szörnyen égő, hogy azt látni kell. Az alábbi videó összehasonlítja a játék két verzióját, és meggyőződésem, hogy az N64-es JOBBAN néz ki. A Wii-s változat csúnya igénytelen grafikája, a doboz alakú autók, az igénytelenül odamontírozott sikongató hölgyek a startnál (akiknek még a rendelerésére sem voltak képesek, igazi nőket vágtak oda)... szavakkal nem lehet leírni, inkább nézzétek, és ámuljatok, hogy valakik ma ilyennel akarnak pénzt keresni:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)