Hirdetés

Igazán para lett a World of Warcraft: Shadowlands intrója

|

A Blizzard kiadta a World of Warcraft: Shadowlands Launch Cinematic videóját, és nincs okunk a panaszra.

Hirdetés

Megannyi előzetes és animált kisfilm utána a Blizzard illetékesei végre elérkezettnek látták az időt arra is, hogy megmutassák nekünk a hamarosan megjelenő World of Warcraft Shadowlands intróját, a Launch Cinematicot. Nos, megérte várni az anyagra, mivel olyan videót kaptunk, ami tökéletesen vázolja, milyen félelmetes hely is a WoW túlvilága. 

Hirdetés

Bár nincs túlzottan sok szöveges rész az alábbi videóban, természetesen a megszokott módon azért így is elkészítettük hozzá a magyar feliratot, rend a lelke mindennek. A World of Warcraft: Shadowlands megjelenésére már nem kell sokáig várni, az új kiegészítő november 23-án fog elstartolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)