Hirdetés

Igazi népünnepély az Eve Online új fesztiválja

|

Programok és tartalmak sorával tiszteleg az Eve Online a büszke matariak felszabadulása előtt.

Hirdetés

A 2003 óta bővülő EVE Online-ról legutóbb tavasszal írtunk, amikor a töretlen népszerűségnek örvendő MMO játékosai egy különleges projekt keretében segítették a tudósokat a COVID-19 vírus működésének megértésében.

Ezúttal viszont egy hagyományosabb témával jelentkezünk, a CCP Games ugyanis bejelentette a játék következő, nemzeti témájú fesztiválját, amely a Minmatar frakcióra koncentrál majd.

Hirdetés

A Minmatar Liberation Day nevű ünnepségsorozat arról a napról emlékezik meg, amikor a Matari nép a Nagy Felkelést sikerre véve lerázta magáról a teokratikus Amarr birodalom rabigáját. A fesztivál már el is kezdődött, július 9-től egészen július 20-ig élvez kiemelt figyelmet Minmatar szabadságharcos népe.

Az ünnepség alatt a játékosok választhatnak a frakció 7 törzse közül, események sorába nevezve be a kiszemelt csoporttal. Az ezeken nyújtott teljesítmény alapján boostereket, egyedi skineket és törzsi tetoválásokat zsebelhetnek be az érdeklődők, a pontvadászatban diadalt arató törzs jutalma pedig egy vadonatúj állomás és egy győzelmi emlékmű lesz.

A kiválasztott törzstől függetlenül jutalmak (ruhák, skillek, Mintmatar űrhajós skinek) járnak majd a napi bejelentkezésekért, illetve elnyerhető a Minmatar Expert System nevű csomag is, ami 4 napos hozzáférést biztosít a Proving Grounds összecsapásaihoz szükséges minmatari képességekhez.

A vadonatúj történelmi ütközetek mellett a játékosok felfedezőútra indulhatnak a frakció emlékhelyeinek felkutatására is, melynek során alaposa megismerhetik a Minmatar népének históriáját.

A fesztivál programjának részletes leírását itt olvashatod.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)