Hirdetés

Igazi PlayStation vagy focirajongó vagy? Bizonyítsd ma egy kvíz során!

|

Mutasd meg, mennyire vagy otthon a PlayStation konzolokban és játékokban, és zsákolj be menő ajándékokat.

Hirdetés

Közel 30 éves történelme van már a PlayStationnek, ez idő alatt pedig egy halom menő konzolt és kiegészítőt, valamint megszámlálhatatlanul sok  parádés játékot szállított le nekünk a Sony. Ma este próbára tesszük a tudásotokat a témában, és ha jól szerepeltek, bővíthetitek az otthoni játékgyűjteményeteket néhány gyöngyszemmel.

Hirdetés

Este 7-kor kezdődik a Comedy Central YouTube csatornáján a MOL EB SHOW PlayStation Warmup, ahol daev és Kaci bombáz majd titeket a PlayStation múltját és jelenét feszegető kérdésekkel. Csatlakozni mindenképp érdemes, akkor is, ha egyébként nem vagytok nagyon otthon a témában, hiszen ki tudja, talán megismerkedtek valami olyannal, amiről eddig nem is hallottatok, de az este legfelkészültebb játékosa egy PlayStation játékkal lesz gazdagabb.

Az adás címéből leszűrhettétek, hogy ez csak a bemelegítés, 8-kor jön ugyanis az igazán nagy durranás, amikor is Harsányi Levivel kiegészülve a srácok átnyergelnek a focira (azért Kaci ide is elrejtett pár PS-es kérdést), és természetesen a tétet is emelik: az este legjobbja egy DualSense kontrollert visz majd haza, de PS+ előfizetések, dedikált mezek és DRK vásárlási utalványok is gazdára találnak. A MOL EB SHOW 10 adása alatt legtöbb pontot gyűjtő játékos pedig egy PlayStation 5-tel lesz gazdagabb. 

4 adás még hátra van, nem késő csatlakozni. Irány a MOLEBSHOW.HU, ahol minden fontos infót megtaláltok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)