Hirdetés

Igazi sikerjátékkal bővül a Game Pass kínálata

|

Hamarosan az előfizetős szolgáltatással is megismerhetjük a gazdálkodók életének szépségeit.

Hirdetés

A 2016-ban megjelent Stardew Valley hamisítatlan indie tündérmese: a farmszimulátor ötlete a jegyszedőként dolgozó programozó,  Eric "ConcernedApe" Barone fejéből pattant ki még 2011-ben, aki évek kitartó munkájával egy több mint 10 millió példányban eladott játékot tett le az asztalra.  

A nyitott végű, már-már terápiásan nyugis játékmenetet a kezdetektől imádta a közönség és a kritikusok is, így a  Stardew Valley-t lényegében minden platformra portolták a PC-től a PS Vitán át az Androidig.

Hirdetés

Az Xbox indie címeknek szentelt tegnap esti eseményén, az ID@Xboxon pedig bejelentették, hogy hamarosan a Game Pass kínáltába is bekerül a földművelős móka. Megjelenési dátumot sajnos nem kaptunk, de Barone úgy fogalmazott "hogy valószínűleg az ősz során" kerül sor a dologra.

Ez pedig remek alkalom lehet azoknak, akiknek eddig kimaradt a játék, a Stardew Valley ugyanis rengeteg tartalommal bővült a megjelenése óta. Ezek sorában a legfrissebb, és egyben legnagyobb az 1.5-ös frissítés, ami annyi újdonságot hozott, hogy még néhány folytatás is megirigyelhetné.

A jövő pedig további izgalmakat tartogat, Barone ugyanis az ID@Xboxon arról is beszélt, hogy a megvalósítandó ötleteiből kiindulva akár örökre is folytathatná a munkát a Stardew Valley-n.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)