Hirdetés

Igazi sikerjátékokkal támad az Xbox friss leárazása

|

A CD Projekt, a Capcom, és a WB Games játékait is akciósan szerezhetjük meg az Xbox digitális áruházában.

Hirdetés

Ugyan bizonyos ünnepi időszakok alatt szoktak lenni talán a legnagyobb digitális játékleárazások, minden héten találni valami finomságot a különböző platformok leértékelései között, most például az Xbox piacterét érdemes átböngészni (persze, akinek van ilyen konzolja).

A tegnap elindított akciók között ugyanis akadnak komoly sikerjátékok, amiket most némelyik esetben kifejezetten olcsón szerezhetünk meg.

Hirdetés

Akadnak köztük igazi AAA blockbusterek, a CD Projekt például a nemrég méretes frissítést kapó Cyberpunk 2077-ot féláron adja, emellett az eddigi legnagyobb sikerét jelentő Witcher 3: Wild Huntot is alaposan leárazta. Így az alapjátékot már 2 395 Ft-ért megszerezhetjük, de a két kiegészítőt is tartalmazó kiadás végösszege is csak 2 995 forint, így mindenképp ezt érdemes választani.

De szerepel az akcióban például a három játékot egyesítő LEGO Marvel Collection, a Mortal Kombat 11, vagy épp a Borderlands 3 is. Egy másik leárazásban pedig olyan indie jóságok kaptak akciós árcímkét, mint a The Outer Wilds, a Neon Abyss, vagy épp a Moving out. Mutatjuk, mennyire ütötték le az árukat:

Xbox leárazás kiemelt játékok

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)