Hirdetés

Igazi szellemvárossá válnak a Red Dead Online szerverei

|

A jelenséget egy furcsa bug okozhatja, amire a fejlesztők remélhetőleg már keresik a megoldást.

Hirdetés

Egyre több Red Dead Online játékos számol be ugyanarról a furcsa jelenségről, ami miatt a városokból teljesen eltűnnek az NPC-k. Lovakat látni, ahogy az üres kocsit húzzák, nincsenek emberek a piacokon, és többek még azt is tapasztalták, hogy a vadállatok sem jelennek meg.

A Rockstar Games ugyan július elején bejelentette, hogy a jövőben nem fog több nagyobb frissítés érkezni a játékhoz, arra azért senki sem számított, hogy ennyire elhanyagolják az egykor sikeres módot. Persze a GTA Online népszerűsége töretlen, így inkább arra fordítják az erőforrásokat a fejlesztők.

Hirdetés

A beszámolók alapján már napok óta megfigyelhető a szellemvárosok jelensége, és a legtöbben PC-n tapasztalták a hibát, már az Xbox- és a PlayStation-játékosok is megerősítették. Néhányan azt javasolják, hogy a szerverváltással elkerülhető a hiba, viszont többen azt is leírták, hogy egyszerűen bejelentkezni sem tudnak egyes esetekben.

Az emberek eltűnése mellett a gazdag állatvilág is hirtelen kihalt sok játékos számára, és még horgászathoz kapcsolódó küldetést sem tudták megcsinálni, mivel a vizekben egyszerűen nem voltak halak. A Red Dead Online Reddit-oldalán számos képet osztanak meg a játékosok a jelenségről, de a Rockstar Games fejlesztői egyelőre nem kommentálták a hibát.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)