Hirdetés

Igazi vészjelző gombot is ad az Among Us gyűjtői kiadása

|

Ha valami gyanúsat látsz otthon vagy a munkahelyeden, akkor azonnal rácsaphatsz majd egy nagy piros gombra, amit az Among Us gyűjtői szállít le neked.

Hirdetés

A Limited Run Games nevű kiadó azzal foglalkozik, hogy csak digitális formátumban elérhető játékoknak készít gyönyörű szép fizikai gyűjtői csomagokat. A Limited Run most az InnerSloth csapatával állt össze, hogy leszállítsanak egy minden extrával megtömött Among Us kiszerelést. A doboz egyébként csak letöltőkódokat tartalmaz majd a játékhoz, de nem is ez a lényeg.

A csomagban ugyanis lesz egy fémdoboz, egy soundtrack album, egy koncepciós rajzokat és interjúkat tartalmazó lemez, poszterek, és egy méretes, működő vészhelyzetet jelző gomb. Utóbbi a főszereplő, ami pont olyan jelzőhangokat ad le, mint amiket a játékban hallottunk.

Hirdetés

A játékból magából egyébként 2 PC-s példányt kapnak a vásárlók. A két kód egyikét Steamen, a másikat az Epic Games Store-on lehet majd beváltani, már ez is extra jófejség.

A gyűjtői kiadást május 11. és június 27. között lehet előrendelni, az ára pedig 80 dollár (24 000 Ft) lesz. A gomb miatt sajnos igényt tartunk rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)