Hirdetés

IGC 2003

|

Gondolom a hír címének olvastán, sokan megkérdezték maguktól, mi a ló azaz IGC? Nem más, mint az évente megrendezésre kerülő Indie Games Conference rövidítése. Ez egy játék fejlesztői találkozó, melyet Oregonban tartanak, idén Október 10-12ig tart a móka. A GarageGames egy halom játékot visz ki, méghozzá a következőket: Bit Shifter, Trajectory Zone, TubeTwist, GravRally, Dark Horizons: Lore és a ThinkTanks 1.1.-et. Az egész érdekessége az, hogy most a fejlesztők fognak játszani a saját játékaikkal, és értékelniük is kell azokat. Természetesen minden kedves látogatót szívesen fogadnak, ha le perkálja a 195 (42365 Ft) dolcsis 3 napos belépti díj ellenében.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)