Hirdetés

Ígéretes forrás utal a Ghost of Tsushima: Director’s Cut érkezésére

|

Az ESRB nyilvántartásában bukkant fel a Sucker Punch szamurájos kalandjának kibővített változata.

Hirdetés

A tavalyi nyár egyik nagy megjelenése volt a PS4-exkluzív Ghost of Tsushima, amely csodálatos látványvilágával, hamisítatlan szamurájfilmes hangulatával és változatos harcrendszerével ügyesen feledtette az MI és a történetvezetés hiányosságait.   

A pletykákban azóta már a PC-s változat és egy önálló kiegészítő, a Ghost of Ikishima 2021-es megjelenése is felvetődött, most pedig a Ghost of Tsushima: Director's Cut, azaz a játék kibővített rendezői változata került a hírekbe.

Hirdetés

A korhatárbesorolásokat végző ESRB lajstromában ugyanis felbukkant egy ilyen cím, ami egy az egyben a Ghost of Tshushima összefoglaló szövegével került listázásra, itt viszont a PlayStation 4 mellett a PlayStation 5 is szerepel célplatformként (az alapjáték adatlapján csak a PS4-et találjuk, habár kapott PS5-ös frissítést).

A bejegyzés a címen kívül nem igazán árul el érdekes dolgokat, hacsak azt nem tekintjük figyelemre méltónak, hogy játékon belüli vásárlásokat is említ, méghozzá kizárólag a PS4 esetében.

Az ESRB-listázással erősen valószínűsíthető, hogy a Sucker Punch Interactive és a Sony valóban készül a játék rendezői változatával, hiszen a szervezet rendszeresen kotyog ki efféle titkokat, januárban például a Subnautica: Below Zero megjelenési platformjait.  

S hogy mit rejthet Ghost of Tsushima kibővített változata? Mivel a Director's Cut leírása szerint a játék alapból érkezik PlayStation 5-re is, számolhatunk némi grafikai tuninggal, a PS4-es játékon belüli vásárlások pedig akár a Digital Deluxe Edition tartalmaira (pl. Hero of Tsushima skin) is utalhatnak. Megeshet továbbá, hogy a pletykált Ikishima-kiegészítő is ennek a csomagnak lesz az egyik nagy meglepetése.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Biztosat persze csak a hivatalos bejelentést követően tudunk mondani, ami a szivárgás alapján talán már nincs is olyan messze.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)