Hirdetés

Ignite - tölthető a magyar autós játék demoja

|

A Fortix 1 és 2 alkotói ezúttal új kalandba kezdtek - autóba pattantak és irány a versenypálya!

Hirdetés

Az Ignite egy árkád autóverseny - szimulációs élményeket ne nagyon várjatok tőle, inkább sok driftelést, nitrozást, és érdekes újszerű játékmódokat. 

A nem túl nagy gépigényű (minimum: Intel® Pentium IV 3.0 Ghz, 256 MB RAM (ajánlott: 512 MB RAM), DX9.0C komapítíbilis 512MB VGA). A játékban, ahogy már írtuk: "a versenyzőknek speciális módon kell legyőzniük ellenfeleiket - pontokat kell gyűjteniük manőverekkel, stuntokkal, ütközésekkel - ezek hozzáadódnak a pontszámukhoz. Amint túlvannak az 1000 ponton elégethetik a pontjaikat, hogy leelőzzék ellenfeleiket, vagy elmenthetik későbbre egy időbonuszért. "

Most mindezt ki lehet próbálni:

Ignite Demo (AtomicGamer)

Ignite demo (ComputerGames.ro)

Ignite demo (Gamer's Hell)

Ignite demo (GamesDot.org)

Íme egy kis trailer:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)