Hirdetés

Így alakul át az Overwatch 2-ben Bastion és Sombra

|

Nem csak küllemük változik, a képességeiket is alaposan átgyúrják az Overwatch 2-ben.

Hirdetés

Jeff Kaplan, az Overwatch 2 eredeti rendezője nagyjából öt hónappal ezelőtt dobbantott a Blizzardtól, nemrég pedig a játék vezető producere, Chacko Sonny is a távozás mezejére lépett. A munka viszont a személycseréktől még természetesen nem állhat meg.

Ezt bizonyítja az alábbi két videó is, melyekben már a játék új rendezője, Aaron Keller, valamint Geoff Goodman vezető dizájner mesél az Overwatch 2-ről.

Hirdetés

Most épp a derült ki, hogyan fog megváltozni a második részben két népszerű karakter, név szerint Bastion és Sombra. Az első kedvcsinálóban Bastioné a főszerep:

A másodikban pedig a megújult Sombrát mutatta be nekünk Aaron Kelle és Geoff Goodman vezető, érdemes erre is ránézni:

Azt továbbra sem tudjuk, hogy mikor jelenhet majd meg az Overwatch 2, de remélhetőleg nem kell már vészesen sokáig várnunk rá.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)