Hirdetés

Így csökkentheted a Call of Duty: Modern Warfare méretét konzolon

|

A Call of Duty: Modern Warfare minden platformon közel 200 GB-nyi helyet foglal el, de a fejlesztők eleve úgy darabolták, hogy törölhessük, ami nem kell.

Hirdetés

Minden egyes új szezonnal nevetséges, indokolatlan méretű frissítések érkeznek a Call of Duty: Modern Warfare-hez, ráadásul néha sikerül valamit elszúrni, és az eleve nem kevés 30 GB helyett 84 GB-ot tölt le a rendszer. Persze néhány fájl cserélődik, így a játék méret nem lesz mindig ennyivel nagyobb, de 190-200 GB hely nem kevés egyetlen játéknak.

Hirdetés

A konzolos játékosoknak lehetősége van arra (a PC-seknek sajnos nem), hogy töröljék a játék azon darabjait, amiket nem használnak már. Az alábbi lépéseket kell ehhez követni:

  • Indítsd el a játékot!
  • A főmenüben nyisd meg az Optionst!
  • Válaszd ki a General fület!
  • Menj le az aljára, és keresd meg a Game Installs lehetőséget!
  • Jelöld ki azt, amire nem tartasz igényt:
    1. Data Pack 1 - a kampány, a multi és a Spec Ops indításához kell
    2. Campaign Pack 1 (Xbox One) - a kampányhoz kell
    3. Campaign Pack 2 (Xbox One) - a kampányhoz kell
    4. Multiplayer Pack (Xbox One) - a multihoz kell
    5. Multiplayer Pack 2 - a multihoz kell
    6. Special Ops Pack - a Spec Opshoz kell
    7. Special Ops Pack 2 - a Spec Opshoz kell
    8. Survival Pack (PS4) a Spec Ops Survivalhoz kell

Ha megvagy a válogatással, válaszd az Uninstallt, majd a Confirm lehetőséget. A törölt tartalmak a platform boltjából később újra letölthetők.

Megjelent egyébként egy frissítés is, ami megoldja a Scrapyardon pályán kívül születés problémáját, és állít a Warzone eseményeinek gyakoriságán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)