Hirdetés

Így emlékeztek Stan Lee-re a 99. születésnapján a rajongók

|

1922. december 28-án született a képregényes legenda, akit valamivel több mint három éve vesztettünk el.

Hirdetés

Hasonlóan több közkedvelt, már nem élő hírességhez, Stan Lee-ről is számos rajongója megemlékezett a születésnapján. A Marvel Comics alapítója, számtalan karakter kitalálója és az MCU legkiválóbb cameoszereplője tegnap lett volna 99 éves.

Stan Lee-ről természetesen a Marvel is megemlékezett a Defenders #4 történetében.

Hirdetés

A születésnapon előkerült például, hogy Lee a 30-as éveiben majdnem feladta a képregényeket. Nagy szerencse, hogy végül nem így történt:

Stan Lee azonban nem csak a karakterek megalkotásában jeleskedett, azok eladásában is kiváló volt. A Marvel több fronton is profitált az alapító képességeiből:

A Nincs hazaút egészen parádésan jó lett, egy dolog azonban hiányzott belőle: egy Stan Lee cameoszerep. Biztosan nagyon szívesen feltűnt volna a filmben, hiszen a Pókember volt az egyik kedvenc karaktere.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Mindig szívesen nézzük BossLogic alkotásait, aki természetesen Stan Lee 99. születésnapjára is készült egy kis aprósággal:

Végül, de nem utolsósorban Mark Ruffalo, az MCU legnépszerűbb Hulkja is megemlékezett egy képpel Stanről és az ő hatásáról az egész filmes univerzumra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)