Hirdetés

Így építheted meg álmaid PC-jét 10 ezer forintból

|

Ha nem telik igazi videokártyára, processzorra és egyéb hardverekre, sebaj: segít a PC Building Simulator 2, aminek már a megjelenési dátumát is tudjuk.

Hirdetés

Nem most éljük a legnagyobb költekezések idejét, még úgy sem, hogy a videokártyák és más PC-s komponensek ára elkezdett normalizálódni. A PC-építés luxus, egyike azoknak, amikről, ha spórolni akarunk, elsők között kell lemondanunk - de szerencsére itt van a Spiral House csapata, akik már nem először segítenek, hogy valódi komponensek felhasználásával gyönyörű és erős gépeket rakhassunk össze.

2022. október 12-én jelenik meg az Epic Games Store-ban a PC Building Simulator 2, ami elődjéhez képest szebb látványt és több tartalmat kínál.

Hirdetés

Több mint 1200 licencelt termék között válogathatunk, részletesen testreszabhatunk és optimalizálhatunk mindent. Amellett, hogy saját szórakoztatásunkra építünk, egy kihívásokkal teli, 30 órás karriermód is vár ránk, és ezért mindössze 24,99 eurónak megfelelő összeget (kb. 10 ezer forintot) kell majd fizetnünk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Az élményből a hónapokkal ezelőtt kiadott bejelentő előzetes ad ízelítőt, kizárt, hogy ne induljon be el ettől minden PC-s nyálelválasztása.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)