Hirdetés

Így épült a Minecraft működő vulkánja

|

Hogy mennyire lesz hasznos Uneavar építménye az kérdéses, de látványosnak látványos.

Hirdetés

Tíz éve már, hogy hivatalosan megjelent a Minecraft, de a rajongótábora azóta is nő, az aktív játékosok kreativitása pedig továbbra is példaértékű. Szinte minden héten beszámolhatunk valamilyen elképesztő alkotásról, amit lelkes csákánypörgetők hoztak létre.

A legutóbbi csoda, ami felbukkant a /r/Minecraft subredditen, Uneavar tűzhányója. Ugyan még nincs teljesen kész, de a funkcionális része már egyben van. Egy vulkán csúcsáról van szó, ami úgy köpi a lávát, mintha igazi lenne. Oké, ez kicsit szögletesebb, de ez csak apró esztétikai baki.

Hirdetés

Unreavar építménye (némi redstone segítségével persze) nyilakat használ a lángok terjesztésére. A lövedékek egy rétegnyi láva alól törnek elő, melyek aztán látványosan szórják szét a vulkán tüzét.

Az alkotónak bele kell még raknia majd pár órát abba, hogy megépítse a vulkán maradékát, de innentől az már csak iparosmunka. Reméljük, hogy a végeredményről is tájékoztatja majd a nyilvánosságot.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)